imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Withings mától teljesen Nokia


Az iSTYLE-ban kapható megújult digitális egészségkövető rendszerek ezentúl az egykori finn mobilóriás neve alatt kerülnek forgalmazásra.

Az egykori mobilóriás Nokia az utóbbi időszakban sok területet leépített, és a hálózatfejlesztés bizniszét tartotta meg elsődleges fejőstehénnek. Azonban a márkanév továbbra is kifejezetten értékes, amit szeretnének is kihasználni. A 3310-es cuki újjáélesztési kísérlete mellett a legnagyobbat a Withings akvizíciójával dobbantották, ami most egy új fázisba lépett.

A finnek még tavaly tavasszal jelentették be, hogy 170 millió euróért felvásárolják a 2008-ban alapított és az azóta eltelt időszakban a saját szektorában komoly piaci szerepet kialakító francia Withings-t. Ezzel a lépéssel pedig az egyértelmű cél a dolgok internetének (Internet of Things – IoT), azon belül is a digitális egészségkövetés piacára való betörés. A tranzakció bejelentésekor Rajeev Suri elnök vezérigazgató az alábbiakat nyilatkozta:

Többször is kifejtettük már, hogy a digitális egészség a Nokia egyik stratégiai érdeklődési köre, most pedig konkrét lépést teszünk annak irányába, hogy belépjünk erre a fontos és óriási piacra. Ezzel a felvásárlással a Nokia megerősíti pozícióját a dolgok internetének piacán oly módon, ami kihasználja a márkaerejét, és beleillik a vállalat céljaiba, melyek az összekapcsolt világ emberi lehetőségeinek növekedését próbálják megvalósítani. Egy olyan hatalmas piacot nyit meg, amiben minőségi javulást hozhatunk az emberek életébe.

A mostani változás természetesen nem csupán azt jelenti, hogy a meglévő termékekre a régi logó helyett a világ egyik legismertebb márkaneve kerül. Új szuper termékekkkel bővül a paletta (ráadásul a szélesebb körnek szánt alacsonyabb árkategóriákban is!), az eddigiek pedig hardveresen vagy szoftveresen javulnak az új Health Mate Appnak köszönhetően.

Hogy ez mégis miért fontos számunkra? Az Apple és a Nokia ugyan sokáig rossz kapcsolatot ápolt, ám ennek már vége. A Nokia új termékeit pedig természetesen az iSTYLE kínálatában is megtalálhatod! Számos ezek közül már a kezünkbe került, így a napokban várhattok tőlünk pár őszinte beszámolót használatukról. Így jönni fog egy új és az eddigieknél olcsóbb okosmérleg, az új vérnyomásmérő, valamint górcső alá vetjük egy nagyon menő hőmérő és egy otthoni kamera használhatóságát és megbízhatóságát is.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!