imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Withings okosmérleg teszt – videó


Nagyjából 10 éve nincs mérlegem, mert bár jártamban keltemben sokszor akartam venni egy valamirevaló mérleget, valahogy egyik sem jött be azok közül amiket láttam. Aztán kb egy hete Laci kollégám lázasan dolgozott az istyle.hu-n egy termékoldalon, én meg rákérdeztem, hogy min pörög ennyire. Mutatja, hogy épp egy mérlegnek a hosszú leírását gyártja, és hát olyan sokat tud a mérleg, hogy nem lehet pár sorral elintézni a termékoldalt. Pár percig mutogatta a specifikációkat, aztán az lett a vége, hogy “eladott” nekem egy Withings mérleget. Egész egyszerűen nem volt kérdés, hogy KELL! Egy hete használom, és annyira megtetszett, hogy egy gyors bemutató videót is csináltam róla. Íme:

Withings okosmérleg teszt from Andras Horvath on Vimeo.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!