imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Wozniaknak iPhone X-et hozott a Tim Cook Mikulása


A Pivot Summit feltörekvő technológiáról szóló találkozón az Apple társalapítója, Steve Wozniak is elmesélt pár anekdotát még a Steve Jobs érából, de elmondta a véleményét az iPhone X-ről is. Amit maga Tim Cook postázott neki.

Steve Wozniak sosem volt az a kimért üzletember, aki stratégiai érdekektől hajtva játszmázik. Ami a szívén, az a száján, még akkor is, ha az nem vet túl jó fényt az Apple-re. Legutóbb például azt nyilatkozta, hogy nem különösebben foglalkoztatja az iPhone X. Legalábbis semmi nem motiválja abban, hogy az első napon beszerezze. Ez persze elég ciki volt az Apple-nek, aminek ugye Woz az egyik társalapítója.

Tim Cook viszont pontosan az az üzletember, ami Wozniak nem, így maga vette kézbe az ügyet. Fogta magát és ha kell, ha nem alapon elpostázott Woznak egy iPhone X-et. És hogy mennyire jött be neki?

Nagyjából kedvelem…

Nem tudom mennyivel lett ettől jobb az Apple-nek, de Wozniak már csak ilyen. A beszélgetés további részében azért kicsit alaposabban is indokolt. Személy szerint ő még mindig inkább a Touch ID-t preferálja jobban, és szerinte az Apple-nek a hátlapra kellett volna helyeznie a szenzort. Hát, ha ő mondja…

Persze Steve Jobs is előkerült. Az elhunyt Apple CEO egykori jóbarátja, szerint Jobs és Elon Musk nagyon hasonlítanak egymásra. Nem az ötletekben, hanem a víziókban. Aztán elmagyarázta, hogy szerinte, ha a saját igényeidre tervezel egy terméket, akkor annak mindig jobb lesz a kimenetele. Ez a mentalistás eredményezte az Apple-nél az iPhone-t, a Teslánál meg az elektromos autót.

A két Steve.

Végül pedig egy záró gondolat:

Steve Jobs nem értett sem a szoftverekhez, sem a hardverekhez, de nagyon értett az emberekhez.

Forrás: 9to5mac

Steve Wozniak korábban is mondott már érdekeseket az Apple-ről, hol szépeket, hol kevésbé szépeket.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!