imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

WWDC 15 – ÉLŐ KÖZVETÍTÉS


Elérkezett június 8., ami azt jelenti, hogy elindul a WWDC konferencia, az Apple pedig minden valószínűség szerint bemutatja az iOS 9-et és az OS X 10.11-et. De mi lesz még? Apple Music? Frissített Apple TV? Most minden kiderül!

Kövesd velünk élőben a változás epicentrumának nevezett eseményt Handras és Red közvetítésében! Várhatóan 18:45-kor kezdünk egy kis bemelegítéssel, majd 19:00-tól indul az igazi show. (Addig a márciusi esemény közvetítését láthatjátok felvételről.) A mai napra vonatkozó korábbi tippjeinket itt olvashatjátok.

Ha nem jelenik meg a fenti videó, közvetlenül a USTREAM weboldalán is követheted az eseményeket, illetve az Apple is készül saját streammel a weboldalukon (Mac és OS X 10.6.8 valamint Safari 5.1.10 szükséges hozzá vagy iOS 6.0), valamint Apple TV-n (2. vagy 3. generáció, legalább 6.2-es szoftverrel).

Az esemény után nem sokkal természetesen írásos összefoglalóinkat is elolvashatjátok majd.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!