imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szórakozik velünk az Apple? Vicces WWDC programok


Az Apple tegnap frissítette a fejlesztői konferencia (WWDC) alkalmazását, így már tudhatjuk, milyen előadásokra lehet számítani az idén. Vagy mégsem?

Az én személyes kedvencem a “Star Wars múlt, jelen, jövő” című értekezés, amin csütörtökön helyi idő szerint 12:45-től lehet részt venni. De nem ez az egyetlen rendhagyó programpont.

A Cult of Mac hívta rá fel a figyelmet, hogy egyes programok elnevezése igencsak titokzatos, már-már trollkodó tónusban mutat fityiszt a pletykalapoknak. Engedelmetekkel megpróbálok néhány példát mutatni, a műfaj elvárásait betartva szabad fordításban:

Ez hétpecsétes

Pszt! Még nem mondhatjuk meg

Ezt titokban tartjuk

Pár nap múlva megtudod

Ez a mi kis titkunk

Nem mondjuk meg

Erre sosem jössz rá

Bárcsak elárulhatnánk

Ez remek lesz

Mindent a maga idejében

Jó volna tudni, nemde?

Ez nagyon király lesz

Lefogadjuk, hogy tudni akarod

WWDC programok

Ezekből a címekből ítélve szinte biztos, hogy az Apple idén nem vacakol, előjönnek valami nagy dobással. Én a karórával kapcsolatban szkeptikus vagyok, sokkal inkább egy hordható, de kijelző nélküli egészségügyi kiegészítőt tudok elképzelni. És még mindig él bennem a remény, hogy hamarosan az Apple TV-re is megcsinálják az App Store-t.

Mivel nagyon sok az ilyen titokzatos bejegyzés, szinte biztos, hogy a fejlesztők valamilyen új platformot kapnak. És ami engem illet, eltalálták, tényleg alig várom, hogy megtudjam, mire készülnek. Veletek mi a helyzet, ti mit jósoltok?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!