imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

WWDC16 – ÉLŐ KÖZVETÍTÉS


Elérkezett a nagy nap, itt az Apple éves fejlesztői konferenciája, a WWDC. Szinte biztos, hogy ma bemutatják az iOS 10-et, a watchOS 3-at, a tvOS 10-et, és az új OS X-et, melynek talán a neve is macOS-re változik. Kövessétek velünk élőben Tim Cook, Phil Schiller, Craig Federighi és a többiek prezentációját!

Nagyon sok újítást előre borítékolhatunk, de vajon meg tud-e lepni minket valamivel az Apple? Teljesen újratervezik az Apple Music-ot? Esetleg őj hardvert is bemutatnak, vagy az idei WWDC ismét csak a szoftverekről szól? 18:45-től egy kis bemelegítéssel kezdünk, aztán 19:00-tól belecsapunk a lecsóba, és élőben kommentáljuk a San Franciscóban történő eseméneket.

Ha nem jelenik meg a fenti videó, közvetlenül a USTREAM weboldalán is követheted az eseményeket, illetve az Apple is készül saját streammel a weboldalukon (Mac és OS X 10.8.5 valamint Safari 6.0.5, vagy PC Windows 7, 8, 10 operációs rendszerrel utóbbi esetében Edge böngészővel, vagy iOS 7.0 szükséges hozzá), valamint Apple TV-n (2. vagy 3. generáció legalább 6.2-es szoftverrel, vagy 4. generáció).

Az esemény után nem sokkal jelentkezünk összefoglaló cikkeinkkel, a közvetítést pedig később itt tudod visszanézni.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!