imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

WWDC18 | ÉLŐ KÖZVETÍTÉS


Végre itt az Apple éves fejlesztői konferenciája, a WWDC. Pár percen belül kezdetét veszi a show, melynek keretein belül egész biztosan leleplezésre kerül az iOS 12, a macOS következő – valamilyen hegységre keresztelt – főverziója, lesz új watchOS és tvOS is. Tartsatok velünk, kövessétek élőben az eseményeket!

Sokat készültünk az elmúlt hetekben erre a közvetítésre, ugyanis idén egy új formátumot szeretnénk kipróbálni. Ennek keretein belül új helyszínen, ismerős és megszokott arcokkal, nagyobb stábbal és sok más nyalánksággal készültünk. Reméljük nektek is tetszeni fog, tartsatok velünk, és osszátok meg véleményeteket a kommentek közt!

A bemutató után nem sokkal összefoglaló cikkekkel is jelentkezünk az újdonságokról.

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!