imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Yahoo lesz az iOS 8 alapértelmezett keresője?


A Yahoo állítólag két belső projekten is dolgozik, melyek célja a mobil keresések és bevételek optimalizálása ahhoz, hogy meggyőzzék az Apple-t: az ő keresőjüknek kellene az alapértelmezettnek lennie az iOS-ben. Az Apple és a Yahoo már tavaly leültek tárgyalni a Yahoo szolgáltatásainak mélyebb integrálásáról az Időjárás és Részvények alkalmazások mellett.

Yahoo

Egyes források szerint Marissa Mayer, a Yahoo nemrég megbízott új CEO-ja részletes prezentációkkal készül az Apple vezetősége számára, amiben megmutatná hogyan is működik az új mobil kereső megoldásuk. Mayer állítólag nagyon szeretné átvenni a Google helyét az iOS-ben, és már közvetlenül Jony Ive-val is konzultált az ügyben, tudván, hogy az Apple-nek mindennél fontosabb a felhasználói élmény.

Az iOS-ben a Siri webes keresése a Microsoft Bing keresőjén fut keresztül, míg a Safariban a Google az alapértelmezett kereső, a Yahoo és a Bing a felhasználó által állítható be. Az Apple már – több-kevesebb sikerrel – lecserélte a Google Térképek alkalmazását a saját megoldására, és köztudottan szeretne minél kevésbé függeni a Google szolgáltatásaitól, ami a mobil operációs rendszerek piaca miatt a két cég között kialakult kiélezett viszonynak köszönhetően érthető. Ennek ellenére a hírek szerint nem elsődleges a kereső cseréje, az Apple most minden figyelmét az új termékekre fordítja.

Forrás: MacRumors

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!