imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A YouTube is felkészült az iPhone XS-re


Épp időben, különben buktuk volna a HDR videók nézegetését. Lassan egyébként az Apple is csinálhatna valamit az ügy érdekében…

Mint tudjuk, az Apple-nek meglehetősen sajátos elképzelései vannak a világgal való kompatibilitással kapcsolatban. Ennek többek közt az is az eredménye, hogy a szükséges codecek hiányában (VP9), nem épp iPhone-on a legjobb YouTube-ozni. Az iPhone XS-en és iPhone XS Max-on meg különösen nem volt jó…

Se 1080p+ felbontás, se HDR. Előbbivel már úgy ahogy meg vagyunk békélve, mindig is így volt, ezután is így lesz (amíg az Apple meg nem gondolja magát), de a HDR támogatás egy kicsit fájó pont volt. A YouTube ugyanis iPhone 8-on és 8 Plus-on, iPhone X-en és iPad Prón is megoldotta, hogy a felhasználók élvezhessék a magasabb dinamikatartományú, látványosabb anyagokat, az új telefonok azonban nélkülözték a támogatást. Ilyenekről beszélünk:

Egészen mostanáig! A YouTube legfrissebb frissítése ugyanis elhozza az egyensúlyt az erőben, és mindenkinek megadja, ami neki jár – legalábbis HDR és iPhone tengelyen. Őrület!

Forrás: The Verge

A YouTube HDR hiánya tehát már nem lehet kifogás, gyere és csatlakozz hozzánk az új iPhone-ok hivatalos magyarországi bemutatkozásán az iSTYLE Váci utcai üzletében. Várunk!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!