imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

YouTube-ról a Podcast alkalmazásba? Hogyan?


A podcast egyre népszerűbb műfaj, viszont rengeteg féle platformról érhetőek el. A mai villám tippben arra mutatunk egy módszert, hogyan lehet a YouTube-ról beszerezhető hanganyagokat a Podcast alkalmazásba menteni.

Mostanában egyre rendszeresebben edzek, ami azt eredményezi hogy kevesebb időm jut minden másra. Például informálódásra, olvasásra ami elengedhetetlen eleme a mindennapjaimnak. Erre kíváló a podcast, hiszen egy aerob vagy kardió jellegű edzés mellett simán művelődhet az ember, így vegyíthetjük a kellemeset a hasznossal.

Néhány podcast elérhető például Spotifyról is, az egyik legnagyobb platformja az ilyen jellegű tartalmaknak az iTunes, amit a Podcast appon keresztül használhatunk. Azonban gyakran futok olyan problémába, hogy egy adott hanganyag csak egyetlen helyen található meg, ez pedig a YouTube. De hogyan importálhatjuk ezeket a tartalmakat a Podcast alkalmazásba? Nos, nagyon egyszerű:

  1. Keress egy lejátszási listát a YouTube-on
  2. Másold ki az URL-jét
  3. Nyisd meg a podsync.net oldalt és másold be

A PodSync ez után generálni fog egy új linket, amit már szeretni fog a Podcast alkalmazás is.

  1. Másold ki az új URL-t
  2. Nyisd meg a Podcast appot
  3. Koppints a Könyvtár elemre
  4. Majd a Szerkesztés lehetőségre
  5. Adj hozzá új podcastot URL alapján

És készen is vagyunk. Persze léteznek más alternatívák is erre a problémára, szerintük ez az egyik legegyszerűbb megoldása.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!