imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Zajszűrős, agybadugós AirPods érkezhet?


Megérkezett az iOS 13.2 bétája, ez pedig lehetőséget adott a vállalkozó kedvűeknek, hogy vájkáljanak kicsit a kódokban, hátha olyan rejtett információkra bukkannak, melyet az Apple nem feltétlen szeretett volna közölni. Most épp az új AirPods nyomait vélték felfedezni. 

Bár idén márciusban érkezett az AirPods második generációja, hamar beindultak a pletykák a harmadikról is. Sokunk kedvenc Apple kiegészítője egyedi formájával új trendet teremtett, mely manapság már szinte mindenhol ott van. Próbálj úgy sétálni egy nagyvárosban 500 métert, hogy egy se jöjjön szembe…

Bár rengetegen használják, ennek ellenére sokan vágytak rá, hogy az AirPods agybadugós, és ezzel együtt zajszűrős legyen. Többen azért, mert aggódtak, hogy a mai formájában nem ül elég biztosan a fülükben az eszköz, mondjuk sportolás közben, mások azért, mert egyszerűen hiányolták a zajszűrést a kiegészítőből. És könnyen lehet, hogy az Apple a harmadik generációval hozza el mindezt.

Az iOS 13.2 betájában ugyanis a 9to5Mac munkatársa egy új ikont vélt felfedezni, és elég komoly a gyanú, hogy az Apple inkább véletlen hagyta benne, mintsem azért, hogy ezzel tévútra vihesse a felhasználókat. Maga az ikon így néz ki:

Egy ilyen füles érkezése egyébként tökéletesen összecsengene az eddigi pletykákkal, melyek dizájnváltásról, illetve a zajszűrő funkció érkezéséről szóltak. Az ikon is ezt sejteti, hisz a kialakítás határozottan a gumiharangos, vagy ahhoz hasonló formára utal, ráadásul ez esetben már technikailag is sokkal könnyebben kivitelezhető lenne, hogy a fülhallgató képes legyen meggátolni a külső hanghatások bejutását.

Ezen felül tudjuk, hogy az Apple ritkán tart meg egy dizájnt sokáig ugyanannál a termékcsoportnál, márpedig az AirPods a 2016-os érkezése óta (szinte) ugyanúgy néz ki. Éppen ezért egyes információk arról szólnak, hogy az új füles még akár idén, sőt, akár ebben a hónapban érkezhet, méghozzá egy nagyobb bejelentés következtében.

Én személy szerint nagyon várnám, ha érkezne, én ugyanis pont a bedugós fülesekért vagyok oda, viszont ezt szívesen párosítanám az AirPods dizájnjával. És akkor nem kellene a BeatsX-em vezetéknélküli vezetékével bénáznom.

Szerinted valóban érkezhet idén AirPods 3 vagy eltolódik jövőre?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!