imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezünkben az iPhone XS és iPhone XS Max!

Nézd meg és olvasd el első benyomásainkat!

Zene alkalmazás kikapcsolása Apple Watchon


Az Apple Watch segítségével irányíthatjuk az Apple TV-t, az iPhone-os alkalmazások egyes funkciót, és akár az iPhone-ról jövő zene appokat is szabályozhatjuk. Utóbbi alapértelmezetten automatikusan megnyílik, ha az iPhone-on zenét hallgatunk. Lassuk hogyan lehet ezt a funkciót kikapcsolni!

Az Apple okosórája egyre több mindenre alkalmas. Míg egyesek sportolásra használják, addig mások a notifikációk miatt hordják a csuklójukon az iPhone kiegészítéseként. Megint mások a pulzusmonitorozás miatt szeretik. Sportolásnál pedig nagyon praktikus edzésfigyelés mellett zenehallgatásra is.Ha iPhone-ról elindítunk egy zenét, történjen az Spotify-ból vagy Apple Musicból, az elindítja Watchon is a zenelejátszó alkalmazást. Ekkor ez jelenik meg a számlap helyén, és nem is tűnik el, amíg ki nem lépünk belőle. Ilyenkor ha nem figyelünk oda, le is állíthatjuk véletlen a lejátszást, tovább léptethetünk, vagy a digitális koronával elállíthatjuk a hangerőt.

Ha ez már veled is előfordult, és nem szoktad óráról vezérelni a zenét, akkor a lejátszó automatikus megnyitását kikapcsolhatod. Ehhez a Watch alkalmazást kell előkeresnünk az iPhone-unkon és a következő helyekre koppintani:

  1. Általános
  2. Képernyő felébresztése
  3. Hangalkalmazások auto. indít.

Ennyi az egész. Ha ezt az opciót kikapcsoljuk, akkor nem fog automatikusan megnyílni a zeneszabályzó.

BTS

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!