imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Zene alkalmazás kikapcsolása Apple Watchon


Az Apple Watch segítségével irányíthatjuk az Apple TV-t, az iPhone-os alkalmazások egyes funkciót, és akár az iPhone-ról jövő zene appokat is szabályozhatjuk. Utóbbi alapértelmezetten automatikusan megnyílik, ha az iPhone-on zenét hallgatunk. Lassuk hogyan lehet ezt a funkciót kikapcsolni!

Az Apple okosórája egyre több mindenre alkalmas. Míg egyesek sportolásra használják, addig mások a notifikációk miatt hordják a csuklójukon az iPhone kiegészítéseként. Megint mások a pulzusmonitorozás miatt szeretik. Sportolásnál pedig nagyon praktikus edzésfigyelés mellett zenehallgatásra is.Ha iPhone-ról elindítunk egy zenét, történjen az Spotify-ból vagy Apple Musicból, az elindítja Watchon is a zenelejátszó alkalmazást. Ekkor ez jelenik meg a számlap helyén, és nem is tűnik el, amíg ki nem lépünk belőle. Ilyenkor ha nem figyelünk oda, le is állíthatjuk véletlen a lejátszást, tovább léptethetünk, vagy a digitális koronával elállíthatjuk a hangerőt.

Ha ez már veled is előfordult, és nem szoktad óráról vezérelni a zenét, akkor a lejátszó automatikus megnyitását kikapcsolhatod. Ehhez a Watch alkalmazást kell előkeresnünk az iPhone-unkon és a következő helyekre koppintani:

  1. Általános
  2. Képernyő felébresztése
  3. Hangalkalmazások auto. indít.

Ennyi az egész. Ha ezt az opciót kikapcsoljuk, akkor nem fog automatikusan megnyílni a zeneszabályzó.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!