imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Zöld jelzést kapott a HomePod, közel a megjelenés


Minden szükséges engedélyt megkapott az Apple ahhoz, hogy már ma leszállíthassa azt az egy millió darab HomePodot, amit eredetileg tavaly szeretett volna piacra dobni a cég. Így akár kevesebb, mint egy hónap is lehet a megjelenésig.

Az Apple számára minden készen áll a HomePod indításához, hiszen a múlthéten megérkeztek a Szövetségi Távközlési Bizottság engedélyei is az eszközre, ami minden Bluetooth és Wi-Fi képes elektronikai kütyühöz szükséges. Pontosan 2 hete jósolták a GBH elemzői, hogy 4-6 héten már a boltok polcaira kerülhet a HomePod.

Nos nem tévedtek, hiszen a korábbi tapasztalatokra támaszkodva ez teljesen reális: az iPhone X az engedélyezést követő egy hónapon belül rajtolt el. Az Apple korábban időt kért a felhasználóktól és az év végi megjelenést eltolta 2018 első felére, arra hivatkozva, hogy még nem áll készen az eszköz. Bár a cég az otthoni okoshangszórók piacán a hangminőségre helyezi a hangsúlyt, szakértők mégis úgy gondolják, hogy Sirin kellett még csiszolgatniuk a megjelenés előtt.

Az Apple valóban nem az elsők között léphet piacra saját eszközével, sőt nemrégiben az is kiderült, hogy minden hatodik amerikai háztartásban van már valamilyen otthoni asszisztens. Ugyanakkor ezek közt válogatva, akár már 50 dollárért is hozzá lehet jutni ilyen eszközökhöz. Ezen hangszórók célközönsége viszont nem azonos az Apple táborával.

Ahogy a nemzetközi megjelenésről, úgy az itthoniról sincs pontos információnk. De, amint érkezik a termék, azonnal beszámolunk róla.

Forrás: Macrumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!